|

Buna ziua! Am un blog culinar si mi-am luat domeniu ca sa pot pune reclame pe blog. Mai departe nu stiu ce sa fac. Cine ma poate ajuta? Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Presupun ca mai departe asociezi domeniul la blog (daca nu ai facut-o inca, nu putem sa te ajutam pana nu stim pe ce platforma ai blog. Wodrpress? Blogspot? Altceva?).

Apoi pui reclamele (Din nou, daca nu stii sa faci asta, fara sa stim pe ce platforma e blogul, nu te poate ajuta nimeni)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru vladutcornel):

Blogul este pe Blogspot.Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru gicuta1):

Ca să setezi domeniu, te duci în setările blogului, pe Blogger, în pagina cu "Setări de bază", în secțiunea "Adresa blogului", ai un link "+ Configurați o adresă URL [...]"
Secțiunea "Adresa blogului" o să se schimbe după ce apeși pe link. O să bagi acolo domeniul pe care l-ai cumpărat.

În paralel (ideal, chiar cu o zi înainte să faci setările pe Blogger), trebuie să configurezi domeniul. Asta e partea cea mai complicată. Google are niște instrcuțiuni aici: https://support.google.com/blogger/troubleshooter/1233381
Dar dacă nu te descurci, îți recomand să contactezi firma de la care ai cumpărat domeniul, ca să te ajute.

Ca să pui reclame, mergi tot în Blogger, la pagina "Aspect". Probabil ai intrat aici de multe ori, ca să editezi cum arată site-ul.
În zona în care vrei să pui reclama apeși pe "Adăugați obiect gadget" și selectezi "HTML/Javascript". Acolo pui codul HTML al reclamei și salvezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai departe citesti, ca sa stii ce sa faci! E netul plin de informatie! Invata SEO, etc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează