| littlethings23 a întrebat:

Care din castile astea sunt mai bune?
http://www.emag.ro/......ENKLKBBBM/
http://www.emag.ro/......ELJ6TBBBM/
http://www.emag.ro/......DYC2CBBBM/
Nu ma prea pricep la casti, imi puteti spune o firma buna de la care sa cumpar?

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Desi de obicei nu tin cont de firma, in primul caz nu recomand, nu am auzit de asa ceva pana acum. So, recomand sa alegi intre http://bit.ly/1uStUrK si http://bit.ly/1qCaAc3.Acuma ele sunt asemanatoare, insa dupa specificatii, Sony are un bass mai bun. Practica insa poate sa difere, si sigur difera. TInd sa cred ca per total, is mai ok cele de la skullcandy dar nu garantez asta. Pe unde intentionezi sa le porti? http://bit.ly/1pOc6Gj sau http://bit.ly/1pOcaG5 sunt mult mai ok. Ca si firme, sunt foarte multe firme bune. akg, Sony, pionner, sennheiser, jvc, bose si cate nu sunt... Oricum, e mai greu de ales daca vrei musai de la o firma.

| littlethings23 explică (pentru sltlp):

O sa le aleg pe cele de la Sony, multa lume mi-a spus ca e o firma buna.Din cate stiu cea mai buna firma e Beats iar apoi Skullcandy, dar se pare ca Sony se aude mai bine.De la Pionner nu vreau, are o prietena si a zis ca nu prea se aud bine.Nu o sa le port cine stie ce, doar cand merg pe strada sau pe acasa, nu imi prea plac castile mici, in plus fiecare pereche de a mea a sfarsit in masina de spalat ca o uitam in blugi, asa ca m-am gandit ca pe astea mari nu am cum sa le stric.

| Utilizator1234 a răspuns (pentru littlethings23):

Da, Beats cele mai bune, apoi Sony. Cine ti-a dat informatia asta e mare om. Cand esti consumator prostit de marketing, stii doar ce ti se baga pe gat si nu ai idee de AKG, Audio Technica, Audeze, Grado, Sennheiser, s.a.m.d. In bugetul tau, toate suna slab, mergi si asculta pe propriile urechi intr-un magazin gen Flanco/Domo/s.a. si o sa-ti fie mai usor sa decizi.

| OnuOnulică a răspuns:

Dintre toate varianta 3 e cea mai bună happy
Recomand firma Sony.