| Num3Ascuns a întrebat:

Care este cel mai bun sistem de operare pentru o tableta? Sau ce imi puteti spune despre fiecare sitem de operare? Funda

5 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Android, evident.

| ΔH a răspuns:

Dar tu ce stii despre tablete? happy

Arata-mi tu o tableta slim cu windows pe platforma x86?
Tabletele cu windows sunt mari si greoaie, ajungand la peste 1kg + ca au nevoie de racire pasiva, ceea ce inseamna ca o sa ti se invarta ventilatorul la fel ca la un laptop.
Iar in plus de-asta, spune-mi cum stai cu touch-ul pe windows?
Cum e mai comod touch-ul? Pe windows sau pe android?
Le-ai testat vreodata sa verifici ce feeling ai la windows in comparatie cu android-ul?

Tabletele cu android sunt slim, au racire activa, se incalzesc mai putin procesoarele folosite la acestea in comparatie cu cele x86.
Si in plus de-asta andoid este si foarte fluent, nu ca windows-ul...

La winows daca nu esti atent cum il folosesti trebuie sa-l reinstalezi lunar, ba ca te virusezi, ba ca-ti face registrii, ba ca nu stiu ce...
Pe Android stiu, exista si acolo virusi, insa sunt foarte-foarte putini, eu am android din februarie, pana acum nu mi-a pasat ce aplicatii am descarcat, descarcam si aplicatii de pe internet care erau platite, nu numai din market, si n-am luat niciun virus.

In schimb, folosesc pe-un netbook windows xp, am fost interesat de convertirea unor filme cu tot cu lipirea subtitrarii, si ce crezi?
Dupa ce-am downloadat si instalat cateva programele, s-a f*tut windowsul...
Pe calculatorul personal nu mai folosesc windows de 2 ani, folosesc OS X, il instalezi odata pe an in cel mai rau caz, si in plus de-asta intru pe absolut orice site fara sa ma tem de virusi, fiindca pe mac nu prea exista... exista in proportie foarte mica, insa pentru a te ataca trebuie sa le dai acceptul...

Foloseste tu windowsul doua saptamani fara antivirus intrand pe absolut orice site iti pica-n mana, si apoi sa le comparam...

Pe scurt, windows sucks.
Pentru tablete si telefoane, cel mai bun sistem de operare este android...
Eu am venit cu argumente sustinandu-mi parerea, poti veni si tu argumente sa-ti sustii parerea ca windows e cel mai bun?
Sau doar ai o idee fixata-n minte si pe-aia o spui mereu?

| sigmanet a răspuns:

Android are sistem de operare care permite dezvoltatorilor o libertate mai mare.
Aplicatiile pe android sunt mai multe sunt si destule care sunt gratuite dar si calitatea este mai slaba cateodata. Iar la iOS de la Apple vei avea aplicatii mai bune din ce am observat, mai de calitate dar care de multe ori costa.
Mai exista si Windows pe tablete insa nu se recomanda, isi pierde din functionalitate (viteza, functii importante pentru tablete, altele)

| DarkXMihai a răspuns:

^ LOL android?! clar nu stii nimic despre tablete. dupa parerea mea cel mai bun este windows

| TzP a răspuns:

IOS sau Android. Totusi inclin spre iOS. Android arata mai bine pe telefoane, dar pe tablete iOS. Dar in curand va fi Windows 8 cel mai bun pentru tablete.