|

Care este mai bun : Windows Xp sau Vista?

Si dati-mi un antivirus si un program de instalat drivere bune!

FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

XP este mai bun ca Vista. De asta s-a renuntat rapid la Vista. Antivirus bun: Bitdefender online sau Free.
Ma config pentru instalat drivere: http://www.driverscloud.com/en
Start the Detection/Agent installation. Downloadezi un programel, il instalezi si dai iarasi Start the Detection. Apoi te uiti in My Drivers. Downlodezi pe rand si instalezi. Succes!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Intre XP si Vista nu as alege niciunul, deoarece la ambele li s-au incetat suportul tehnic, ceea ce au devenit f vulnerabile in fata virusilor. Un antivirus bun este : Eset Smart Security (nod 32), sau variantele free cum ar fi : Avast sau Avira. Pentru drivere, cel mai bine ar fi sa le descarci manual, identificand componentele cu programul Aida64, deoarece le vei descarca de pe site-urile oficiale, astfel incat iti vei lua ultimele versiuni de drivere.
Daca vrei un program care ti le va cauta pe net, si le v-a instala automat, dar nu ultimele versiuni, cauta Driver Magician.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciunul. Antivirus bun iti recomand Kasperski sau Avira.
Driverele le poti descarca si manual de pe site-ul producatorului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai degraba Windows 7 Ultimate, si ca antivirus Avast.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca pc/laptopul tau nu suporta windows 7 din cauza ca are memoria ram mica, atunci xp-ul este potrivit. Service pack 3. Pentru XP nu mai gasesti drivere la zi, asa ca iti recomand programul Driver Booster (oricare versiune). Scanezi cu el si apoi dai update la toate. Iti va gasi drivere standard si ti le va si instala automat.

In ceea ce priveste antivirusul, trebuie sa fii atent la cati rami ai. Daca ai 512 Mb ram, atunci un antivirus mai usor este recomandat. Pentru ca windowsul si alte programe ce le vei instala va consuma o parte din memoria ram si antivirusul inca ceva rami si pc-ul se va misca greoi.procesorul se va incalzi riscand alte defectiuni.Deci un antivirus bunicel,pentru sisteme mai slabute ar fi Microsoft Essential Security. Daca vrei totusi un antivirus bun, imi scrii in privat. Sunt variante free pe internet, Avira (care este foarte greu pentru sisteme slabute), AVG, NOD 32 si altele dar repet, daca sistemul este slabut, antivirusul va consuma resurse si ca atare procesorul va rula la maxim, la fel si ramii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Xp.Si antivirus descarci doar de pe site-ul producatoruli! Fara exceptii.Eu am doar firewall si nu am luat un virus de 3 ani.Comodo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TheFragranceMaster):

Da dar ce antivirus imi recomanzi?
Alti vad ca zic ESTE, AVAST, AVIRA etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru xBlackDevil):

Logic,pentru o perfecta colaborare Comodo antivirus!
Din cele postate de tine Avast.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează