|

Ce este iPhone-ul si prin ce se deosebeste de telefoanele normale?

Ce este iPodul?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

IPod-ul si iPhone-ul sunt creatii ale marii firme Apple, iar printre randuri probabil ca ai auzit si de Macintosh (sau casual, Mac,-Netbook-, etc). iPod este un MP3, creat de Apple, care a avut foarte mare succes, devenind firma inregistrata, si la fel si iPhone. iPhone este printre primele touch-screen mobile telephones, de asemenea obtinandu-si faima de pe urma iPod-ului, si firmei in sine, in cele din urma dovedindu-se ca fiind foarte bune.
In alte aspecte, nu se deosebesc de alte MP3-uri sau telefoane, dar au anumite caracteristici, ca orice firma, si si-au gasit faima foarte rapid (a avut priza la lumea intreaga).

Sper c-am fost de folos. Bafta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai Iphone-ul dupa cum vezi este un telefon touch-screen si daca ai avut unu sti sigur ca se aseamana foarte mult cu un calculator sau laptop...este un telefon "de ultima generatie" care este foarte util si il poti folosi oriunde.acum diferenta dintre Ipod si Iphone este : 1.La Iphone 3g vs. Ipod 3g
La Iphone poti face poze poti suna si este mai gros.
La Ipod 3g nu poti face poze, nu poti suna este foarte subtire(dupa mine e mai bine sa fie subitire)
2. Iphone 3gs vs. Ipod 3gs
e aici Iphone poate filma, chesti schimbate prin sistem si camera are mai multi megapixeli
Ipodul are doar niste schimbari de sistem.
Iphone 4g vs. Ipod 4g
Aici Iphonul are mai multi megapixeli, mai multi senzori(de miscare si alte lucruri)iar aici poti creea foldere.
Ipodul aici are toate proprietatile Iphone-ului doar ca nu poate suna. Diametrul si greutatea sunt aceleasi ca si la 3gs-ul.
Diferenta dintre Iphone 3gs si Iphone 4gs este ca 4-ul este patratos iar Iphone-ul este mai oval(diferente vizibile). Restul diferentelor sunt prin sistem mici dar foarte multe(in afara ca 3-ul are 3, 2 megapixeli si 4-ul are 5-6 megapixeli)
Iphone-ul nu se poate conecta prin Bluetooth cu alte telefoane care nu sunt de la Apple(compania lor)Eu cred ca nici intre ele nu merge deoarece si eu detin un Iphone si n-am reusit sa fac asa cevahappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iphone-ul contine mai multe program si spre deosebire de alte telefoane obisnuite pe iphone descrci muzica de pe net-ul din telefon direct pe iphone dar ceea ce ma enerveaza pe mine cel mai mult e ca nu are bluetooth mrg dar eu tot il iubesc pentru ca ai si mess pe el mrg nu ca pe alte tel nu ai avea dar e iphone nu astepti 5 ani sa se incarce ...cam atatwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează