|

Ce este miningul, in ce consta si cum se face? Am vazut ca ai nevoie de foarte multe placi video, etc. Merci

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Miningul se rezuma doar la placi video, nu la procesor, cum a zis cel de mai sus happy un procesor nu este capabil sa rezolve atat de repede un calcul matematic complicat pe cat poate placa video.Deci,miningul nu mai este profitabil.Nu te baga in asa ceva, mai ales cu Pc-ul tau. Miningul o sa il distruga, iti tine componentele in 100% si dupa cateva saptamani o sa crape ceva in el deci nu e o idee buna.Iar statiile de mining pentru cryptomonede sunt scumpe, mamanca mult curent si nu iti acoperi costurile din ceea ce scoti.

| explică (pentru RomanianFighter):

Cand ziceai ceva de pc, era vorba de pc-ul meu? De unde stiai ca e slab? ((: Oricum nu ma bag in asta, eram curios ca tot vedeam video-uri pe net, dar am vazut intr-un video pe net, vreo 16 placi gtx 1080ti si mi se pare ca erau si vreo 2 procesoare acolo...de ce zici ca nu se folosesc si procesoare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru denisTiky):

Nu conteaza ca ai Pc forță, minatul scade din viata calculatorului extrem de mult si daca e mai puternic nu face decat sa-l forteze mai mult si sa moara mai repejor happy si procesoarele nu se folosesc pentru ca e nevoie de un cooler mare si puternic, ocupa mult spatiu, pasta termo-conductoare se uzeaza repede.Placile video au propriile coolere si sunt in stare sa se raceasca singure fara ajutor din exterior fara de procesoare.Plus ca daca ai scapat procesorul la o temperatura mare, te-ai rupt in fericire.Adica trebuie monitorizare lunga si atenta, la plavile video u iti faci asemenea ganduri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Primul, se cheama Cryptomining. Pentru a castiga mult, ai nevoie de un PC foarte foarte performant. Cum functioneza? Calculatorul trebuie sa rezolve unele calcule foarte grele in schimbul datelor de tranzactie a monedei virtuale. Si este adevarat, ai nevoie de multe placi video, procesor bun si altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează