1 răspuns:
| CM7YRE a răspuns:

Inainte de toate, HP-ul il gasesti pe varianta ASUS cu full hd nu 1366 pe 768 http://bit.ly/2UptK9M la PCGarage cu 400 ron mai ieftin, exact aceleasi componente.
Lenovo-ul exact acelasi model: http://bit.ly/2DieWnL cu 300 ron mai ieftin.
Dca ai putin peste buget, 2.100 ron mai exact si nu vrei "gaming" poti trage spre ceva 8250U http://bit.ly/2KKv7jO care-i mai ok decat 2700U cu unele chestii. Dar e un pret cam mare in raport la calitate pret. Daca vrei o combinatie "optima" intre procesor/placa video, sa-l poti utiliza si-n jocuri asa ceva te ajuta http://bit.ly/2PhVBIa. Pe scurt, ar fi cel mai ok dintre tot ce ai selectat tu, dar daca stai sa te gandesti, cel mai bun de acolo il alegi doar in functie de ce criterii ai nevoie: daca ai nevoie de-un procesor mai ok, cel de la altex. Daca ai nevoie de-o placa video, HP-ul cu MX te-ajuta putin mai mult.
Utilizeaza voucherul VCUHU9KS pentru o reducere de 1% (nu se cumuleaza daca produsul e deja intr-o promotie sau reducere mai mare), ma ajuta pe mine si tu (poate) primesti o reducere. Zi fumoasa! Daca ai intrebari, da mesaj, e mai usor!