|

Ce parere aveti de configuratia asta ( https://s13.postimg.org/a2a522nlz/Screenshot_2017-07-09- 19-20-26.png ) pc? Stiu ca nu are placa video dedicata, ci doar integrata, dar ca posibil in viitor sa-i fac upgrade si nu sunt foarte sigur legat de modul de racire adica cat de eficient ar lutea fi.Intrebarea e: Poate rula programe pentru editare video si photoshop, dar jocuri? Poate duce o perioada de timp(gen 4 ore) de folosire fara sa se incinga foarte tare?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

De edidat video fara o dedicata e nasol, dar si asa cu o dedicata daca nu ai un buget de 500-600 de lei nu stiu cat de bine o sa mearga. Pararea me e sa mai astepti un pic si sa mai strangi ceva bani sa iti iei un procesor Intel cu o placa video nVIDIA, daca vrei sa te joci ceva asa mai nou aparut. Vezi ce mai zic si alti, dar din punctul meu de vedere nu merita sa iti iei asa, mai bine strange bani si iti iei ceva bun decat sa dai acum banii degeaba, sa fii nevoit ca in cateva luni sa trebuiasca sa bagi mai multi bani pe upgrade! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru rrrooobbbeeerrrttt):

De ce ai nevoie de o placa video dedicata pentri video editing?
Nu este neaparat sa folosesti la render CUDA sau OpenGL...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pana la urma fac configurarea de pe Altex ca sa nu fiu nevoit sa platesc transportul pentru fiecare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este o configuratie decenta.Vei avea o racire destul de buna cu cele 2 ventilatoare +coller-ul procesorului.
Pentru video editing si photoshop este bun dar la video edititng nu te astepta sa randeze un video de 15 minute in 15 minute in 1080p.
La jocuri este destul de limitat ai putea rula jocuri pe source engine(CSGO, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Half-Life 2 etc.)
Ti-as sugera sa mai scazi din pretul placii de baza si sa iti iei una de minim 250-270 lei si de banii care iti raman sa iti iei un procesor ceva mai bun ( nu ca ala n-ar fi bun)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LordGamesYT):

Placa de baza am ales-o pentru ca are 4 sloturi de ram

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează