|

Ce se întâmplă mai exact dacă dau "Factory reset" pe Allview P6 Pro? Mi-e frică să nu se șteargă ceva important ca sistemul de operare.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Factory reset, pe orice telefon, iti readuce telefonul la starea in care era initial, cand l-ai cumparat, adica gol.
Sistemul de operare nu este afectat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Catacatacata):

Dacă vreau să păstrez tot ce am in el, trebuie neapărat să pun în calculator?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonimulAK47):

Da, faci back-up.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează