|

Cum dezinstalez Google Chrome din computer daca tot imi apare,,Please close all Google Chrome windows and try again.''.Am sters tot ce inseamna chrome si din control panel tot nu pot sa-l sterg.Ce sa fac?

Apropo, care browser e mai bun si de ce:Opera sau Mozzilla? Multumesc.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul respectiv şi dai Remove.
3.My Computer/Local Disk(Chappy/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante".
Sunt aproximativ egale, eu folosesc Mozilla Firefox deoarece nu-mi place interfata de la Opera.
Succes şi numai bine!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai e simplu, intri in Control Panel si dai pe iconita Add or Remove programs si acolo vei astepta putin si iti vor aparea toate programele din pc.Cauti Google Chrome si dai dezinstaleaza/remove, si gata.
Nu cred ca opera e asa bun, eu cred ca tot google chrome da dintre opera sau moziila as alege mozilla!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Imarinel):

Salut, pai nu e simplu cum ziceti si eu am aceeasi problema dar pana la urma am sters crome si l-am instalat din nou dar cand dau pe google din bara click imi apare pagina de start al windowsului, deci nu-l pot porni numai daca dau click dreapta si pornesc cu fila noua.Am gresit eu undeva la setare ca sa instalat undeva in,, modul windows,, cum zicea si anonim mai sus la dezinstalare imi cerea sa opresc toate paginile, dar eu nu aveam pornit cromesi inca ceva inainte de a aparea pagina de star imi apare Crome scris pe ecran complet, daca stiti careva buba sa imi spuneti si mie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează