|

Cum fac root la LG Optimus L3 E400 Android 2.3.6 daca fac root se va sterge date, si daca am root facut merge sa descarc alta versiune de Android, Funda

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, a face root inseamna a indeparta un strat de securitate de pe telefonul tau. Telefoanele Android au un "strat de scuritate" inscris in adancul codului sistemului de operare ce impiedica instalarea de aplicatii neverificate. A face root iti permite sa schimbi cele mai mici amanunte ale sistemului de operare. A face root nu presupune stergerea niciunei date personale de pe telefon, pur si simplu dezactivezi o optiune, ca si cum ai dezactiva WIFI-ul. Doar ca procesul este putin mai complex.
Odata ce ai facut root, nu doar ca poti sa schimbi versiunea de Android, dar poti sa schimbi si modul in care functioneaza telefonul, adica poti sa faci overclock(maresit consumul te curent al telefonului in favoarea unei performante ridicate sau poti sa reduci consumul de curent) Poti activa/dezactiva componente intregi ale telefonului, de exemplu daca ai un telefon dual sim ii poti dezactiva unul din sloturile sim.
Te sfatuiesc sa urmaresti acest forum: https://www.ninjaromeo.com/root-lg-optimus-l3-e400/

1 răspuns: