|

Cum imi pot sterge datele cardului de pe spotify? Vad ca nu exista decat o optiune de Cancel Premium. Aceasta imi va sterge si datele cardului de pe site-ul lor?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aa, daca vrei sa dai Cancel Premium parca iti mai lasa Premium pentru cat ai platit, adica cand trebuia sa se reinoiasca abonamentul, abia atunci ramai si fara Cont Premium

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Fii smecher - du-te la banca si spune-le ca ai pierdut cardul, banca v-a anula acea serie de card, vei plati un nou card(nu e scump) si in maxim 10 zile ai un card nou, tot acelasi tip VISA sau MASTERCARD, ai alta serie pe card, alt pin si alt cod CCV, contul ramane acelasi si in astfel de mod Spotify sau oricine altcineva nu mai are ce face cu datele vechi - toate tranzactiile online cu acele date vor avea eroare si vor fi respinde - fapt normal fiindca acel vechi card a fost inchis-anulat de banca.Vei avea cont activ la Spotify luna platita si luna urmatoare la fel, posibil si mai mult timp pana Spotify sesiseaza ca nu mai platesti.Contul tau cu nick name si parola vor ramane active si vei putea folosi Spotify dar in mod basic. Spotify e smecher si el, nu iti inchide sau blocheaza contul fiindca are nevoie de bani si iti va trimite reclame de reinoire a platilor la tine in email doar doar ca vei plati din nou.Asa fac toti pe net.Deci doar banca unde ai cardul te poate ajuta.Cardul vechi care al declari pierdut pastreaza-l acasa ca amintire.

| a răspuns (pentru REMiXDJ):

Loool, ce ideea tâmpită.
Serios, crezi ca un sistem de plata automat are nevoie de 2-3 luni sa se prindă ca nu mai e valid cardul? Crezi ca sta cineva la mana și încearcă?

În ziua plății dacă nu mai e activ cardul se închide contul și aia e.

De ce sa pui omul pe drumuri, schimbata card, plătit card nou șamd când dintr un click a oprit subscripție și nu ii mai ia nimeni bani?

| explică (pentru REMiXDJ):

N-are rost sa ma complic in halul asta laughing
Am rezolvat.

| a răspuns:

Mai mult ca sigur Spotify nu tine datele cardului tău ci providerul de plăti pe care l au integrat. Cancel premium înseamnă fix oprirea reînnoirii abonamentului. El va fi însă activa pana în ziua în care ai plătit deja.

| explică (pentru suntserios):

S-au exprimat foarte gresit happy
Probabil intentionat.

| a răspuns (pentru aXy99):

Nu cred ca s-a exprimat nimeni gresit. Asa funcționează toate sistemele de plata online recurente.

https://support.spotify.com/......scription/

Scrie și pe site ul lor procedura

| explică (pentru suntserios):

S-au exprimat gresit. In loc sa scrie "Cancel automatic renewal", scrie "Cancel PREMIUM", ceea ce este fals, nu iti anuleaza contul premium.

| a răspuns (pentru aXy99):

Pai... in momentul in care dai cancel la renewal automati dai cancel si la contul de tip premium si invers. E mai mult decat evident

| explică (pentru suntserios):

Pai nu dai. Tocmai tu ai spus ieri ca iti ramane contul premium pana la expirare. Si asa este. Exprimarea este cat se poate de obscura, facuta special pentru a nu da cancel automatic renewal pentru ca majoritatea vor crede ca isi vor anula si contul premium.

| a răspuns (pentru aXy99):

Pai la sfarsitul perioadei se inchide si contul premium.

| explică (pentru suntserios):

Da, dar nu scrie asta nicaieri, scrie doar CANCEL PREMIUM, care inseamna strict intreruperea contului premium. Te si intreaba "Esti sigur ca vrei sa iti intrerupi contul premium?". Nu mentioneaza NIMIC de reinnoirea automata.

| a răspuns (pentru aXy99):

Hai serios acum, cine nu se prinde ca inchiderea contului presupune si oprirea platii. Serios acum? Asa functioneaza toate aplicatiile cu plati recurente.

Si Netflix, si amazon toti iti zic la fel

| explică (pentru suntserios):

Nu e vorba sa te prinzi sau nu, dupa cum scrie acolo, ar trebui sa iti fie anulat si contul premium. Nu folosesc Netflix, amazon etc., dar la playstation+ imi scrie clar "Deazctivare reinnoirea automata", nicidecum "Dezactivare playstation+" sau premium.
In fine, hai sa incheiem discutia asta acum, se exprima asa intentionat pentru a-i face pe utilizatori sa nu intrerupa din timp reinnoirea automata si sa uite s-o intrerupa cu 1-2 zile inainte pentru a le lua cativa euro de pe card.

| a răspuns:

Pai prin faptul ca ti-ai cumparat cont premium, ai bagat acolo si datele de la card. Daca il anulezi normal ca nu vor mai fi nici datele tale acolo.

| explică (pentru IonutR1):

Nu am nicio garantie ca asa este, nu este mentionat nicaieri. Nu mi se pare normal sa nu imi pot dezactiva reinnoirea automata fara sa imi pierd contul premium.