| Persoana0piblica0 a întrebat:

Daca am dat cerere de pretenie la o persoana si cererea apare trimita un timp, iar dupa ceva timp apare add fiend si nu pot apasa pe el, inseamna ca acea pers te a blocat sa nu ii poti da cerere sau a anulat cererea? Mai exista o modalitate sa ai acea persoana la prieteni? cu exeptia sa iti faci alt cont.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Păi, un lucru e cert. Ți-a respins cererea de prietenie.
Dacă ți-ar fi dat "SPAM" (adică blocarea definitivă a cererilor tale de prietenie către ea), nu trebuia să îți mai apară "Add friend".
De la un timp, facebookul face mereu modificări. S-ar putea ca butonul "Add friend" să nu mai răspundă la comandă, atunci când cineva îți dă "Spam". Înainte, el dispărea automat.
Ori, ar putea fi vorba de o eroare temporară. Răspunsul îl descoperi treptat...
Da, poți să îți faci un alt cont, folosindu-te de alt nume, dacă speri să îți dea accept. Însă, nimeni nu îți poate garanta că te va accepta.

| Persoana0piblica0 explică (pentru floresdemayo):

D aa am mentionat ca in afara posibilitatii altui cont, intr-un fel a dat anuleaza cererea ca sa inteleg, pe telefon apare add si nu pot da clik iar pe pc nu mai apare. cererea e trimisa de mult timp, dar naa unii au mandria mult prea mare sa acdepte pretenia persoanelor din copilaria lor... am vazut facebookul se tot modifica mereu, unele modificari sunt chiar aiurea.

| floresdemayo a răspuns (pentru Persoana0piblica0):

Acum, depinde...
Știi cum e, fiecare om acționează diferit. Ai putea încerca să-i scrii, fiindcă va primi notificare. În acest fel, vezi dacă acceptă cererea de mesaje. Nu știu ce să zic, dar sfatul meu e să nu bați la uși închise, cerșind prietenia sau iubirea cuiva (vorbesc așa, în general). În viața asta îți pot fi deschise alte uși, care duc spre o destinație mult mai frumoasă. Poate el/ea a vrut să încheie orice legătură cu trecutul, poate și-a schimbat viața, prietenii, modul de a gândi...

| Persoana0piblica0 explică (pentru floresdemayo):

D a nu e vorba de insistare, pur si simplu ma surprins faptul ca a refuzat o persoana cunoscuta, am dat cerere pentru ca am gasit o intamplator sunt ani de zile de cand copilaream si ne jucam impreuna, acum nu mai conteza ma surpins pur si simplu gestul. Stiu ca mesajele de la pers straine din lista nu apar ca orice mesaj normal, doar daca intri in sectiunea de cereri pentru mesaje stiu ca asa faceam si eu ca daca nu mesaju sta acolo mult si bine laughing)

| floresdemayo a răspuns (pentru Persoana0piblica0):

Ăștia sunt oamenii. Uneori, te surprind neplăcut...

6 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Este posibil ca acea persoană să te fi reportat ca spammer. Așadar opțiunea de a îi cere prietenia să fi fost blocată temporar.
În orice caz, de ce ai fi atât de insistent în privința cererii prieteniei unei persoane care te ignoră, nu te vrea?

| Persoana0piblica0 explică (pentru Satango):

Nu este vorba de ignorare aici sa stii. dar unii au prea mare mandria in ei si nu mai vor sa acepte persoane cunoscute din copilaria lor, deci motivul meu de ce caut pe cineva... pana la urama, iar cand ai spus temporar, este posibilitatea ca dupa un timp sa nu mai apara asa, spammer adica insemna anulare de cerere, sau?