|

Daca dau block pe Facebook/Messenger unei persoane, acea persoana va mai putea vedea conversatia cu mine? Cum pot face sa sterg conversatia atat de la mine din telefon cat si de la el?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai nicio varianta prin care sa stergi conversatia din contul lui

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, daca blochezi o persoana pe FB, nu te mai poate contacta sau vedea deloc!
Cat priveste conversatia, mergi in messenger si da "delete" pe numele lui si dispar toate convorbirile cu el.
Din pacate, de la el din telefon nu ai cum sa stergi nimic, asta ramane in memoria paginii lui de FB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la tine o poti sterge tu dar de la persoana care vrei sa o blochezi nu poate decat aceasta sa stearga conversatia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti face nimic. Fii sanatos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Dacă îi dai block unei persoane, ea nu mai poate să vorbească cu tine
2. Dacă tu vrei să ștergi aceea conversaţie și la tine și la aceea persoană ce pot să zic...merge să o ștergi doar pentru tine nu și pentru cealaltă persoană

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează