|

Dati-mi va rog modele de telefoane touch (smartphone) mai usor de folosit! Multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

La ce te referi cand zici mai usor de folosit? Adica sa fie simple sa nu aibe tot felul de meniuri, setari, etc?
Sa stii ca toate smartphone-urile sunt fie cu Android, fie cu IOS (adica iphone-uri) Cele cu Android sunt cam la fel mai ales ca acum a aparut Android 7.0 care are 1 milion de setar, aplicatii, etc. Deci in 2017 nu cred ca mai gasesti un smartphone care sa fie foare usor/simplu de folosit, doar daca iti cumperi un telefon cu butoane. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru denisTiky):

Vreau un dispozitiv celular (mobil) pe care sa il foloseasca o persoana de 65 de ani care are nevoie de: telefon, mesaje, e-mail, Drive, PDF writer, si inca vreo 2 programe care se folosesc zilnic, de cateva ori pe zi. Un telefon cam de maxim A6 (jumatate de coala A5). A5 este o jumatate de coala A4.
Este nevoie de cel putin 5 GB memorie telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Petrovic):

Atunci poti cumpara un Samsung galaaxy a3 sau a3 2017. Are 16 GB spatiu de stocare si 2Gb memoria ram, este un telefon compact, frumos si usor de folosit(dupa parerea mea). si aprpopo, sa feliciti persoana care are nevoie de telefon, ma mir ca este totusi cineva de acea varsta si stie sa foloseasca un asemenea telefon cu touchscreen, programele de scris care le-ai spus, etc. Felicitari!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru denisTiky):

Acum foloseste 1 telefon cu butoane si o tableta Samsung. Este multumita respectiva persoana, dar vrea sa le aibe pe amandoua in acelasi timp: si telefon si programele respective.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează