| Claudiu_Dinita_2000 a întrebat:

De curând am întâmpinat o problema cu pc-ul meu: îl pornesc normal din butonul de start, în unitate intra curent și aud cum merge(coler-ul, placa video...)..asa,dar monitorul rămâne negru și nu pot face nimic..nici măcar în boot menu nu pot intra. vreo idee?, mulțumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns:

Poate fii de la placa de baza, s-a ars sau plava video, cooler-ul se invarte oricum.

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Placa video...
Dacă deții o placă de bază ce are placă video integrată, scoate placa video dedicată din pc și conectează monitorul la cea integrată, apoi instalează driverii(dacă folosești Win-goz(windows)) și până ai bani să cumperi o alta dedicată ai rezolvat problema.
Dacă nu ai placă video dedicată ci integrată, ai putea rezolva problema adăugând una dedicata în slotul PCI Express sau AGP al plăcii de bază. Succes

| neutrino a răspuns:

Scoate si apoi pune la loc modulul video, poate ca ai noroc. Cu aceasta ocazie sterge si praful din calculator.

| KenWooD123 a răspuns:

Deconecteaza placa video si vezi daca face la fel.

| danmunteanu84 a răspuns:

E ceva legat de placa video. Daca te pricepi, poti scoate placa video din unitate si sa o pui la loc. Scoate PC-ul din priza mai intai si asigura-te ca nu esti incarcat cu electricitate statica.
Dupa ce o pui inapoi, sa fii sigur ca nu se misca in lacasul in care e prinsa. Eventual prinde-o cu un surub.
Mai poti verifica si cablul care se conecteaza la monitor sa fie ok.
Alta idee ar fi sa scoti placutele de RAM si apoi sa le pui la loc. Daca ai mai multe, incearca sa pornesti PC-ul cu cate o placuta pe rand. Spor

| Claudiu_Dinita_2000 explică:

Am încercat deja sa scot placa dedicata și sa conectez monitorul cu cea integrată. nimic. Apoi plăcuțele ram le.am scos pe rand și am încercat sa îl pornesc iar nimic.dar de curând(3 ore), îmi arata pe ecran un chenar cu no video imput deși eu am conectat totul ok... oare am nevoie de alt cablu dvi?

| Claudiu_Dinita_2000 explică:

Mulțumesc tuturor, pana la urma a fost arsa placa de baza