|

De fiecare data cand ma conectez la reteaua wi-fi cu laptop-ul, internetul incepe sa mearga foarte prost de pe orice dispozitiv, dar cand inchid laptop-ul, telefonul nu are nicio problema si internetul functioneaza normal. Am router-ul de un an si cateva luni si nu l-am reformatat niciodata. Intrebarea este daca laptop-ul este de vina dintr-un motiv anume sau daca router-ul este de vina? Daca este nevoie de detalii spuneti-mi. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Routerul nu se poate formata, eventual reseta (scoatere din priza pentru 30 secunde si cuplare inapoi).
Daca ai banda ingusta de internet (viteza mica), atunci se simte diferenta de viteza, in functie de aparatele conectate (unii au prioritate de dialog mai bun).
Unele routere permit limitare de banda pe iesiri, dar solutia este viteza mai mare de net de la provider, sa fie suficient dupa distribuire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai facut update la ultima versiune la driverul de la placa de retea?

Si eu aveam un router si la inceput era okay ca eram numai eu cu laptopul. Dupa ce si-a luat fratele meu laptop a inceput sa se se blocheze si am incercat de toate de la schimbat abonamentul(de la 100 la 300 mbps) la update la placa de retea. Si da, o parte din vina era de la placa de retea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează