|

Deci am dat doi pumni in unitate dupa care si-a dat restart singura eu dupa am am aprins pc-u si nu se mai încarcă datele alea de la compania aia energy star nu stiu ce are fac o poza sa va arat. http://i.imgur.com/OHUkYKhh.jpgUitati-va si sta asa mereu. Va rog ajutati-ma!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate nici nu trebuie sa apara. Poate inainte nu facea bine contact la unele componente si se afisau pe ecran diferite date. Acum dupa "reparatie" probabil ca totul merge bine si nu mai are de ce sa afiseze prea multe date. Daca in rest merge bine, atunci nu e nici o problema. Se poate verifica in interior daca toate cablurile si mufele sunt prinse bine la locul lor - se imping putin ca sa stea bine. (calculatorul trebuie inchis si toate cablurile de la el scoase: monitor, retea, cabluri USB, retea - altfel atunci cind se umbla in calculator pot avea loc mici descarcari de curent care pot strica componente sau placa de baza)
Ar putea fi si de la setarile din bios care s-au modificat. Daca ai mai umblat la bios si nu ai probleme cu accesarea sau configurarea biosului, poate o resetare a biosului va readuce acele date pe ecran la pornirea calculatorului.
Daca e ceva ce nu merge bine si nu poate fi reparat, in cele din urma ar trebui dus la reparat.

1 răspuns:
| a răspuns:

Asa iti trebuie, daca dadeai numai un pumn, acum trecea de energy star si se bloca la intrarea in windows. laughing

Cauzele pot fi multiple, daca nu ai cunostinte despre asa ceva ca sa stii de ce tragi pe acolo dupa ce desfaci carcasa, iti sugerez sa apelezi la un service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează