|

Deci. Mi-am luat un Smart TV Phillips. Nu reuseam sa ma conectez la internet prin wifi dar am reusit in cele din urma bagand cablul galben pe care l am primit odata cu achizitionarea router ului, am bagat un capat in router iar celalalt in Tv. Totul bine si frumos cam jumatate de ora, timp in care am intrat pe Youtube, Netflix. Apoi numele retelei de wi fi s-a schimbat de pe toate device urile din casa, nu mai merge nici pe telefoane nici pe tv. Iar pe tv scrie " service ul Philips nu a fost gasit". Numele schimbat nu mai e numele.pe care mi l a pus inst ala, ci e numele de pe spatele routerului. Parola a ramas aceeasi. Ma conecteaza dar nu merge sa navighez.

Tin sa mentionez ca in cursul incercarii mele de a ma conecta prin diferite moduri am apasat butoanele de pe router numite WPS si WLAN. Nu sunt foarte buna la tehnologie. va rog sa ma ajutati. Dau funda.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

E posibil ca cineva stiindu-ti parola sa-ti resetat acel roter ori l-ai resetat chiar tu. Trebuie sa chemi pe cineva, intreaba prietenii, cunostintele, sigur exista baieti care lucreaza la firmele CATV locale si te pot ajuta, dupa programul de lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează