|

Dintr-odata, pc-ul nu-mi mai recunoaste aparatul foto cand il conectez! L-am testat la alt pc sa vad daca nu cumva este aparatul foto de vina, insa la ala merge fara probleme!

Care poate fi cauza? Vreo setare ceva?

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca pe usb, merg alte dispozitive, inseamna ca usb-urile sunt bune.

Se conecteaza camera, se merge la device manager, Portable Devices, FinePix A920, click dreapta, Uninstall, OK, apoi se da Scan for hardware changes si poate isi revine.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil, ori portul de conectare are vreo problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o problema de setari.
Eu cand conectez un aparat foto (Canon a810 - windows7) imi apare ca unitate de stocare in Explorer.

Se poate deschide Start, Devices and Printers si trebuie sa apara si acolo aparatul foto (daca e conectat pe USB si deschis din buton).
Daca se da dublu click pe aparat, apare un meniu, apoi dand dublu click pe Change general settings se poate alege actiunea care se va face automat la conectarea aparatului, de exemplu Downloads Images From Canon Camera using Canon CameraWindow.

Adresa paginii de setari e
Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers\Canon PowerShot A810\Change general settings.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.sevenforums.com/tutorials/174838-autoplay-turn-off.html

In xp la conectarea aparatului se pornea automat Canon CameraWindow

Acum in windows 7 pornesc manual Canon CameraWindow

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru halogen001):

Buna! Am facut setarea, si i-am dat "Open device to view files using Windows Wxplorer". Nu s-a schimbat nimic! Am restartat si pc-ul!
http://s8.postimg.org/hs89xrddh/AP_FOTO.jpg
Sa fie vreun virus? o sa incerc sa fac si ceva scanari in seara asta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Semnul exclamarii apare cand nu sunt gasite drivere. Trebuie sa fi aparut niste erori pe hard disk si windows-ul nu mai gaseste driverele pentru camera.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru halogen001):

Asa... si ce fac in cazul asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru halogen001):

I-am dat uninstall, a mers, nu se deschidea cum o facea inainte dar da, il puteam folosi. Dupa restart am luat-o de la capat! Aceeasi problema. Am facut asta de 2 ori, dar la restartare nu ramanea asa. Acum nu mai vrea deloc laughing In fine, sa lasam asta. Tot acolo, la Device Manager, mai era si "teredo_tunneling_pseudo_interface_driver" care era cu semnul exlamarii galben. am incercat sa-l updatez, si a zis ca e ok, ca e instalat. deci nicio rezolvare. L-AM DEZINSTALAT SI P-ALA! laughing Intrebare: acest driver cu ce este responsabil? Este nevoie sa-l instalez din nou? Ca am incercat si am facut iar prostii. aM INCERCAT SA LE REZOLV, SA ZICEM CA E OK ACUM. laughing daca trebuie instalat din nou, imi poti da un link bun, ca eu am gasit numai porcarii virusate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa fie un driver pentru accesarea site-urilor IPv6, nu are mare utilitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar merge bine o reinstalare de windows, ar repara roate erorile care mai sunt si care necesita mai mult timp pentru reparare decat reinstalarea windows-ului. Dupa o instalare de windows cu tot cu drivere si programe principale, e util un backup de partitie facut cu aomei sau cu ceva asemanator si in caz de probleme se poate reinstala windows-ul cu tot cu drivere si programe in 10 - 20 minute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru halogen001):

Off... da, mi-e greu sa fac reinstalare de windows... toate alea ce trebuie setate si instalate dupa, atatea programe etc probabil ca asta voi face dar speram sa scap fara. imi ia cel putin juamatate de zi sa fac treaba asta cap coada, si-mi mananca si nervii happy Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează