| FanGaming98 a întrebat:

Este bun antivirusul McAffe de pe laptopurile Asus? Sunt mai bune celelalte, gen Eset, Avast, Kaspersky, etc?

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu recomand Kaspersky Security Cloud Free. Il gasesc cel mai bun pentru ca are extrem de putine pozitive false, iar cand e vorba de un crack sau unealta de activat Windows e sincer cu tine si nu zice ca e virus, iti spune ce e.

| PainTech a răspuns:

Toate au un anumit procent de detectare pentru diverși viruși, unele au mai multe fals pozitive pentru o rată de detectare mai buna. Unele consumă mai multe resurse, altele mai puține.

Nu există "cel mai bun antivirus", alegi ce ți se potrivește ție.

McAfee e in sistem de securitate setul de respectat, totuși nu cred ca e cel mai bun ca număr de malware detectat cu succes.

Eu personal folosesc doar Windows Defender, e suficient în majoritatea cazurilor și nu consuma multe resurse.

| FanGaming98 explică (pentru PainTech):

Era preinstalat, voiam să știu dacă totuși e bun. Nu vreau un antivirus pe laptopul meu pentru că consumă energie, resurse și nu am nevoie de așa ceva

| GPA a răspuns:

În general McAffe este slab comparativ cu Kaspersky, Avast sau Eset, dacă luăm în considerare interfața (GUI), opțiunile disponibile și pachetele de actualizare pentru tipurile de virus.
La Antivirus întotdeauna voi recomanda numai Avast sau BitDefender pentru că sunt cele mai sigure, mai ales pe mod restrictiv/întărit (detecție sensibilă asupra datelor)...

Avast : https://www.avast.com/ro-ro/free-antivirus-download#android

BitDefender :
https://www.google.com/......https?/url

| theacaciastrain a răspuns:

Nu mai țin evidența la antivirusuri de când a apărut Windows 10. Bitdefender și Kaspersky ar fi cele mai utilizate.

Sfatul meu e să-ți achiziționezi un hard extern sau ub stick usb unde să-ți ții fișierele importante. Windows este și va rămâne cea mai mare dezamăgire a mea.

| Andresso a răspuns:

Niciun antivirus free nu e bun. Toate sunt apa de ploaie, ba chiar iti colecteaza datele. Nu le mai instala, nu-ti recomand.
Daca vrei sa ai antivirus bun trebuie sa plătești (recomand avast) ca sa te apere de viruși.
Daca nu, mai bine nu.
Cel mai indicat este sa ai Ccleaner instalat si cu ala stergi browsing history, programe si toate cele, altceva nu iti mai trebuie.