|

Hei! Am o mică problemă, am o tabletă grafică, mai veche ce-i drept, am nevoie de puțin ajutor. Am găsit un driver pentru ea dar pe un sistem la fel de vechi, undeva un Windows 2000/XP.

Problema este ca am reușit să îl instalez pe un Windows 7, dar după câteva zeci de secunde, pan-ul nu mai acționează săgeata, practic se blochează, cu mouse-ul se poate derula, dar nu mai pot activa tableta grafică... Dacă mă puteți ajuta aș fi foarte recunoscător! Aș vrea să știu dacă problema e de la driver și eventual un alt driver dacă găsiți este un Tevion MD 9310... sau dacă trebuie să umblu prin setări. Mulțumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din pacate aceasta tableta se folosea la sistemele deoperare windows 95/98 acum cativa ani. eu daca vrei o sa incerc sa mai caut si ce ai zis tu dar cu greu. modelu asta este sigur da. alt serie etc nu mai scrie pe ea poate ma ajuta la cautare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru itsoft):

Da, este TEVION MD 9310, nu are alte coduri, asta e numele ei complet. Apreciez mult dacă ai găsi un driver pentru ea. Eventual dacă nu găsești driver pentru ea poate exista unul de la alta firma compatibil, ele se cam folosesc de aceleași sisteme. Mulțumesc enorm!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează