|

Hei TPU.

Am nevoie de ajutor

Am un laptop..are 3 luni. Aveam Windows 10

Și a trebuit update la Windows.și a dat eroare, s-a stins și spunea să revine la setările inițiale ale Windows. după s-a blocat...iar acum îmi arată o liniuță alba care pâlpâie in stânga sus.

Dacă scot bateria își revine, sau as putea scoate clema de RAM?

Alta soluție? Nu as prea vrea sa le zic alor mei...se vor supăra.

Ce as putea face?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este vorba de o defectiune fizica. De ce sa scoti bateria sau "Clema" (aia se numeste placuta de RAM nu clema)? Trebuie intrat in Safe Mod si sters ultimul update. Trebuie s-o faca cineva care se pricepe ca vad nu te pricepi. Nu ai nici notiuni elementare.
Totusi daca vrei sa incerci citeste aici: http://bit.ly/2DHI323
Dupa intrarea in Safe Mode intra in Control Panel/ Programs and Features/ si acolo vezi unde sunt instalate update-uri. Eu numai tin bine minte ca lucrez de ani de zile cu Linux.
Am citit undeva si asta: Pentru a dezinstala un Build instalat recent, intrați în meniul de Start și accesați secțiunea Settings. Intrați la Update & Security, iar în partea stângă faceți click pe Recovery. În meniul ce va fi afișat în partea dreaptă, faceți click pe butonul marcat Get Started de sub Get back to an earlier build. Urmați pași afișați pe ecran și reporniți sistemul. Așteptați-vă ca procesul să dureze între 10 și 30 de minute, dacă nu mai mult." Poti sa te joci linistit ca oricum Windowsul este stricat. Daca nu poti reinstaleaza-l din nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Nu merge f8 pe laptopul meu din cate vad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru simodex):

Citeste si aici: http://bit.ly/2DHpqek
Daca nu merge singura solutie este reinstalarea Windowsului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Presupun ca laptopul a venit cu windows 10 preinstalat din fabrica? in caz ca da. Fa un reinstal de windows. sau daca e ceva la nivel de bios de placa de baza. dal la servitiul de garantie. P.s daca laptopul nu a venit cu windows preinstalat si ti la facut careva, sunt sanse mari ca acel cretin sa fi bagat windows 10 crackat si a uitat sa opreasca functia de update... Chestie care sa intampla des de asta o gramada de copiii cretini spun ca "Un update de windows lea distrus pc-ul. Mai ales ca in multe servisuri se pune windows crackat daca vrei sa iti spuna original te coasta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmanuelStroia2003):

In caz ca romane.exe not working. scuze dar ma grabesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează