| RalucaGabriela12 a întrebat:

Hei TPU big grin, am nevoie de mare, ajutor si urgent!
Am o tableta MEMO PAD HD 7 si un stick de internet de la Vodafone.
Tableta mea, nu suporta 3G, asa ca cei de la Vodafone ne-au sfatuit sa luam un cablu OTG ( un capat pentru stick, celalalt pentru telefon/tableta ) si degeabaaa!
Stick-ul este activ, merge pe laptop dar tableta nu mi-l deschide. am incercat sa deschid un stick normal, cu poze, iar tableta nu actioneaza. cine ma poate ajuta sa imi spuna cum pot folosii stick-ul de internet pentru tableta. va rog?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Vezi ca daca stick-ul 3g nu este unul Huawei, nu prea merge pe toate tabletele. Iti recomand acest programel, numai daca laptop-ul tau are wi-fi il el. http://www.wifihotspotcreator.com/.
Cum functioneaza? simplu. Nu trebuie neaparat sa ai stick 3g, ci internet prin cablu. Acum..cu acel programel, il instalezi si cu wi-fi din laptop poti da mai departe internet ( in cazul tau in tableta ). Vezi cand creezi acel hot spot sa ai wi-fi din laptop activat. Pui o parola acolo de 8 caractere si stai cu netu pe tableta fara stick, laptopul transmite net..cred ca ai inteles. Daca nu reusesti, da-mi un mesaj in privat. Bft

| Jipa95 a răspuns (pentru Jipa95):

P.S : metoda merge si daca ai stick de net conectat la laptop, asta daca nu dispui de internet prin fir, dar recomand cel prin cablu este mai stabil.

| RalucaGabriela12 explică (pentru Jipa95):

Am wi-fi in casa happy stick-ul a fost luat pentru iesirele la iarba verde, excursii.

4 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Tableta ta nu suporta cablu OTG. Singura modalitate ca sa ai internet e sa ai un router portabil in care bagi un stick cu cartela. Ceva de genul:
http://www.emag.ro/......EC23TBBBM/
asta e un exemplu, vezi de unde vrei sa ai internet si daca poti conecta un modem 3G al operatorului respectiv la un asemenea router.