|

Hello TPU! Urgent am nevoie de o solutie.Nu imi merge mouse-ul dupa ce mi-am reinstalat windows-ul.Are vreo legatura? Este prima oara cand m-am impiedicat de aceasta problema.Mouse-ul este testat, merge ca aparat nu are nici o problema, l-am bagat in laptop mi-a aparut langa ceas installing new hardware mouse optical etc si in mai putin de 1 min a miscat pe ecran.Nu pot spune acelasi lucru si despre PC.Pe desktop imi apare cel Found New Hardware Wizard, iar langa ceas apare decat denumirea mouse-ului atat. Tin sa precizez ca toate driverele au fost instalate. Ajutor!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu care ar fi problema. dar mai reinstaleaza driverele inca o data.sau teseteaza cu alt mouse la PC-ul tau. poate are ceva mufa USB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E cu fir sau fara daca e cu fir te rog verifica-ti mufa de care ai RJX sau mufa de USB si introdu-o in spatele unitatii langa cea cu a tastaturii.Cand o introduci fi cu bagare de seama daca e de usb adica dreptunghiulara are un semn pe mufa asemanator cu cel de curent ca sa nu o fortezi ca o stric daca e RJX e dungata si cu cap rotund cand introduci mufa de mouse trebuie sa fie mereu in dreapta fata de cea cu a tastaturii. Daca e fara fir o sa-ti fie mai greu
tata are asa si e chinue groaznic trebuie sa aiba semnal pana la laptop caci el are leptope ca telecomanda de la tv.Iti sugerezi sa iti cumperi cu fir.E mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează