|

Hey daca i trimit un mesaj sau o poza unei persoane pe facebook,iar persoana nu e online si nu a vazut mesajul, pot sa il sterg tot si toata conversatia? o sa-l vada dupa ce e online? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca stergi conversatia, stergi doar ce vezi tu, persoana respectiva poate vedea conversatia.
Trist dar adevarat.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, poti sa il stergi si o sa vada ce ai scris/trimis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tot o va putea vedea, indiferent dacă ștergi roata conversația.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează