| Purcărean a întrebat:

Hey,
Pentru facultate care ar putea sa fie mai potrivit, dintre un Ipad Pro (2020) cu toate accesoriile si un laptop HUAWEI MateBook X Pro, Intel Core i7-8565U pana la 4. 6GHz, 13.9" 3K Touch, 8GB, SSD 512GB, NVIDIA GeForce MX250 2GB, Windows 10 Home?
Am zis că aș lua Ipad pro pentru a-mi crea notițe intrucat stim cu totii cat de importante sunt si cat de bine pot fi conturate pe acest device, dar sa faci proiecte powerpoint, word etc ar fi mai oki pe un laptop plus alte caracteristici cum ar fi optiunea wireles share dintre un telefon Huawei si laptop ca sa transferi fisiere.
Chiar mă aflu într-un impas, care mă poate îndruma din propie experiență?

Răspuns Câştigător
| Moonfl0wer a răspuns:

Îți recomand laptopul pentru că după cum știi majoritatea programelor sunt dependente de Windows, apoi îți faci și un cont de Microsoft 365 unde ai toate programele office și celelalte caracteristici Microsoft, iar în plus nu ai nevoie neapărat de opțiunea share dintre telefon și laptop, cel mai ok este să îți faci un cont de stocare online gen Dropbox, onedrive și îți muti mereu lucrurile de care ai nevoie acolo ori pentru a muta de pe telefon pe laptop fără nicio conexiune directă între cele două, ori sa îți salvezi pur și simplu documentele de la facultate, proiectele etc. Eu sunt anul 3, termin peste 1 lună facultatea și în perioada asta am avut de făcut ogrămadă de proiecte + licența și am folosit combinația Microsoft 365 și Dropbox și am fost foarte mulțumit.

| Purcărean explică (pentru Moonfl0wer):

Chiar m-ai ajutat, mersi mult!

| Moonfl0wer a răspuns (pentru Purcărean):

Cu plăcere!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai ce face cu tableta. Sa te vad cum scrii un proiect de 5 pagini pe tabletă

| cristian112233 a răspuns:

Recomand Huawei MateBook Pro, este mai ok si poti face mai multe pe un laptop decat pe o tableta