|

Hi! Am o problema cu PC-ul, nu-mi citeşte stick-urile pe care le introduc. Se aude doar sunetul specific dar nu pot să intru, nu apare in My Computer. Am Windows XP Professional SP3 dacă contează. Ce pot să fac? Trebuie să instalez drivere speciale? Îmi puteţi da un link unde pot să le descarc? Fundă!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Acum cateva zile am mai raspuns la aceasta intrebare.
http://www.tpu.ro/......nu-pot-sa/
"Sunetul specific" indica faptul ca s-a identificat un dispozitiv USB nou. Atunci apare in Taskbar o iconita mica, cu desenul unei furci cu 3 ramuri, indicand USB-ul. Tot atunci se afiseaza o eticheta pe care scrie "new hardware found" (s-a gasit un echipament nou) si se incearca identificrea. Dupa un timp destul de indelungat, se va afisa tipul si eventual numele identificat si se cauta driver pentru dispozitivul conectat. La sfarsit se confirma instalarea driverului si eventual se ofera restartarea calculatorului si apare o iconita cu o sageata verde in locul furcii USB. Din acest moment apare stick-ul in My Computer.
De la momentul introducerii stick-ului pana la starea de functionare pot trece chiar cateva minute la prima identificare, iar odata "invatat", dispozitivul USB va fi conectat aproape instant la fiecare conectare ulterioara.
Acest procedeu de iidentificare se intampla la fiecare model nou de stick introdus in calculator.
Deci, trebuie sa ai rabdare, sa astepti de fiecare data identificarea si instalarea dispozitivelor noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Descarci Driver Booster, il instalezi si scanezi cu el. Dupa scanare dai update la toate driverele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu apare in my computer stickul(adica local disk f, g, h, j etc)inseamna ca stickul e de vina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu iti trebuiesc drivere pentru aceasta problema.Incearca sa bagi stickurile in spate vezi daca iti merge. Daca nu iti merge spune-mi aici si iti dau mai multe detalii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează