|

*Inainte de toate tin sa precizez ca folosesc Laptop nu PC*

Deci in timp ce ma ucam mi-am luat un crash de zile mari si am observat ca niciun joc nu ruleaza (de pe steam, blizzard etc ) si am vrut sa ma uit putin in nVIDIA control panel dar nu am putut sa-l accesez si am primit o eroare de genu ''nVIDIA display settings are not available you are not currently using a display attached''... totul mergea perfect inainte de acel crash iar acum nu mai pot juca absolut nimic si tind sa cred ca asta e cauza. ajutor dau funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai specificat ce placa video ai si ce windows, ar ajuta.

Cauta in Device Manager (Control Panel sau Windows Key + S pentru search si cauti acolo) daca in categoria/tab-ul "Display adapters" ai placa/placile video pe care stii ca ar trebui sa le aibe laptop-ul tau. Daca nu apare nimic acolo atunci nu vede laptop-ul placa video.
Cauta in dxdiag la placa video daca iti vede driver-ul.
Scrie in Run (Windows Key + R) "dxdiag.exe" si da-i ok.
La "Display" ar trebui sa fie la "Name" denumirea placii video pe care o foloseste laptop-ul si la "Main Driver" sa apara numele driver-ului pe care il ai. Ar trebui sa aiba un nume cu nVIDIA, daca are nume gen "driver.dll" atunci nu ai driver sau nu il vede.

Daca nu apare un nume de driver "normal" in dxdiag, descarca driver-ul de pe site-ul nVIDIA fie cautand prin modele fie in mod automat de la site-ul lor:
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

Daca ai un driver si stii sigur ca e in regula atunci reinstaleaza-l.

Daca nu merge nimic atunci DOAR in cazul in care ai placa video dedicata asta inseamna ca ai si una integrata. Da-i DISABLE din Device Manager placii video integrate apoi enable iar si la fel cu cea dedicata.

2 răspunsuri:
| explică:

Multumesc mult de raspuns si scuze ca am uitat sa precizez faptul ca am Windows 10 si GT 940mx happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa mi spuna si mie cineva daca a funcționat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează