| Frank51 a întrebat:

Merita upgrade de la S9 la S10e?

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Asta e downgrade, nu upgrade.

| Frank51 explică (pentru GabiDumitrescu):

Are totuși alt design, nu m-am referit doar la performanțe.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Frank51):

Cine isi cumpara telefonul pentru design si-o merita. Mai ales la mizeriile astea cu preturi super-umflate de la Samsung. Bai, si mie imi plac unele branduri din diverse domenii, dar FIDELITATEA fata de un brand e o mare prostie. Uite, imi plac foarte mult AMD. Am avut o gramada de procesoare AMD, placi video Radeon. Acum am Intel si NVIDIA. Daca ar fi sa imi fac upgrade anul asta, cel mai probabil as lua AMD+AMD sau AMD+NVIDIA si nu pentru ca imi plac AMD, ci pentru ca imi ofera mai mult pentru suma x. Atita tot.

| Frank51 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu am absolut nici-o fidelitate pentru nici-un brand. Am fost posesor de iPhone din 2017 pana acum cateva luni, cand am trecut pe S9. Preturile la Samsung nu-s atat de exagerate pentru ce ofera, fata de iPhone, motiv pentru care am trecut la ei. Cumpar ce e ok raportat la pret, daca merita overall evident.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Frank51):

De Galaxy Note 7 ai auzit? Daca era orice alta firma sa faca asa o goanga, dadeau faliment suta la suta. Se retrageau din business de rusine si din respect fata de consumatori. Samsung spala asa de bine creierele cu marketingul ca tu consideri ok sa dai pe un telefon dublu fata de cit face si dupa aia te apuci sa le gasesti scuze pentru cate un update care da peste cap camera sau conectivitatea, pentru update-uri majore de Android care intirzie cate un an... si tot asa. Sa fim seriosi! Adica de la iPhone nu puteai sa treci la OnePlus, Xiaomi, sau Huawei, ci direct la magarii astia de la Samsung. In alta ordine de idei, de ce ai renuntat la aifon?

| Frank51 explică (pentru GabiDumitrescu):

Din punctul meu de vedere nu au evoluat asa cum au facut alti producatori. Degeaba faci acelasi design 10 ani ca oamenii se cam satura, si pe deasupra costa si 1000 de euro. La Samsung tot timpul au venit cu ceva nou, au imbunatatit, au ascultat de oameni(mai mult sau mai putin). Aveam de ales intre un iPhone 7/8, sau un S9, si e clar ca am ales telefonul cu ecran mai mare si de calitate superioara, performante cu mult peste, si etc.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Frank51):

Samsung nu au mai venit de mult cu ceva nou. Poate ar fi cazul sa mai vezi si ce face concurenta. Bine, au venit cu telefonul care sare in aer! happy

| Frank51 explică (pentru GabiDumitrescu):

Au mărit screen to body ratio constant, în timp ce Apple a scos același telefon cu alt nume 5 ani, amândoi știm că au făcut multe îmbunătățiri, dacă merită banii sau nu aici deja e partea a doua.

| Bizon95 a răspuns:

Merita la
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note10+_5g-9787.php
note s10+ 5G
altfel, daca vrei sa ai telefon nou in fiecare an ca sa nu ii scada pretul, da, merita, insa grabestete, dupa ce apare note 10 o sa scada preturile in draci

| dbigiu84 a răspuns:

Daca vrei performanta de la un telefon, seria S10 este pentru tine.S-ar merita daca nu ai avea S9.S9 are si el niste performante destul de uimitoare si pentru putinele diferente, nu merita.

| Lajsvdufbvf a răspuns:

Eu zic ca nu, tot s9 am si eu. Dacă vrei upgrade ia un s10 + sau note 10+

Întrebări similare