|

Odata stearsa activitatea din contul Google, mai exista salvata pe undeva la Google sau se sterge?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si totusi, se va sterge. Daca nu esti o persoana de interes, datele tale vor fi sterse. Nu merita sa mentii salvate datele a mii de oameni care doar iti ocupa spatiu si iti ingreuneaza serverul (chiar si pentru o firma ca Google)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ramane undeva in arhivele lor, nu se sterge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează