|

Sal TPU zi am intrat pe google chrome si cand pun ceva video pe YT sa ascult muzica si stau cateva minute si da crash. Cu Microsoft edge merge blana, dar vreau sa stiu de ce se intampla asa ceva?

Pana azi mergea perfect

Am dat restart si tot merge asa

Specificatiile

G3260 GTX 950 Strix 2gb 8gb ram 1600mhz sursa vs 550

Am reinstalat si tot asa face

Ce sa fac? Dau funda

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga Raul, membrii TPU pur si simplu incearca sa te ajute... intelegem ca esti suparat pentru ca ai o problema, dar este un pic cam extrem sa faci asemenea remarci la adresa Roxanei (sau a prietenului ei din friendzone).

Eu zic ca este o problema de compatibilitate intre Chrome si driverii tai video. Sper ca esti la zi si cu NVidia Experience si nu folosesti driverul de pe CD sau unul mai vechi. Poti incerca Chrome Beta, Chrome Portable sau chiar Firefox ca sa vezi daca se schimba ceva. Daca merge cu Chrome Portable, poti sa faci reset la profilul de Chrome manual, stergand folderul Chrome din %APPDATA% sau cu toolul de reset: https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sterge Google Chrome si instaleaza-l iar. Uite cum il stergi: Intri pe Control Panel, apesi small icons care este in dreapta sus unde scrie view by:, apesi pe Programs and Features, cauti Google Chrome, apesi pe el click stanga, apoi click dreapta si ii dai Uninstall. Apoi il instalezi iar. Presupun ca stii sa il instalezi iar. Daca nu stii, intra pe YT si cauta tutorial "Cum sa instalezi Google Chrome". Succes! Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoxanaY):

Ce naiba ma crezi prost. Cum dr@cu crezi ca am facut prima oara inainte sa pun intrebarea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru tpuuser999):

Mdea era driverul mersi man

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Google simplu laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează