|

Salut happy A doua oara cand postez o intrebare legata de laptop astazi. Recent mi-am luat un laptop Dell cu tehnologia Waves MaxxAudio, iar astazi am vrut sa fac update la drivere in DriverEasy fara sa fac un punct de restore si dupa update si dupa restart sunetul nu mai are tehnologia Waves MaxxAudio, ci Realtek HD. Va rog sa ma ajutati, cum pot readuce sunetul 3D pe care il aveam inapoi? La Device Manager imi arata cu Microsoft Streaming Service Proxy. Am incercat multe si nimic! Ce metoda sa aplic in afara de reset?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu inteleg de ce folosesti DriverEasy si nu folosesti driverele oficiale.
Waves MaxxAudio e de fapt o aplicatie pentru controlul sunetului. Si eu am tot la fel, dar placa de sunet este Realtek.
Data viitoare nu mai folosi programe de cautat drivere, logic ca nu sunt bune. Te duci pe site-ul producatorului, cauti modelul laptopului respectiv si downloadezi driverele date de la producator, speciale configurate pentru laptopul tau.
Windows-ul isi ia si el automat drivere. MIcrosoft Streaming Service Proxy nu are vreo legatura cu sunetul tau. Ala e altceva (google it).
Cel mai indicat ar fi sa dezinstalezi driverele si sa le pui pe cele de pe DELL. Pe spatele laptopului ai o serie, seria aia o folosesti sa iti cauti driverele. Valabil la orice laptop.
La calculator e putin mai dificil pentru ca trebuie sa te uiti pe placa de baza sa iei driverele, dupa te uiti ce placa video ai si intrii si iti iei driverele pentru placa respectiva s-a.m.d.
Nu mai folositi programe de 2 lei.
Daca nu reusesti sa dezinstalezi driverele, cel mai indicat ar fi sa reinstalezi windowsul curat si sa iei driverele cum ti-am spus. Anumite laptopuri vin si cu CD-ul cu driverele. Dar nu sunt updatate la zi. Asa ca s-a renuntat de la un timp sa vina cu CD-ul cu driverele si fiecare isi ia de pe site-ul oficial ce drivere trebuie.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Pai cand l-am luat avea un sunet mai 3D, acum se aude tot bine, dar nu cum imi place mie. E Dell Inspiron 3567, l-am luat acum 4 zile. Are placa R5 M430 si i3 6006u + 4gb ddr4 + fullhd rezolutia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UserName250000):

Nu ma ajuta pe mine specificatiile lui.
Ti-am spus ce sa faci.
Sfatul meu este sa reinstalezi iar windowsul si sa iei driverele de pe site-ul oficial de la DELL.
Nu e mare greutate. Intr-o ora deja le-ai facut pe toate. Sau chiar mai putin. La mine a durat jumatate de ora sa schimb windowsul (am windows 10) si sa iau driverele happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Adica sunetul era mai cu bass, ca la televizor era sunetul. Dar astazi s-a schimbat treaba

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UserName250000):

Da bossule. Ti-am spus ce sa faci. Nu mai repet a 3 a oara.
Driverele de pe site-ul official la DELL, sunt special configurate pentru laptopul tau. Din aceasta cauza probabil are alte setari la placa audio.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Am instalat acum cateva minute de pe site-ul oficial si tot la fel e. Cand l-am primit avea un sunet un pic mai 3D. Acolo zice la Dell "Două boxe reglate, cu procesare Waves MaxxAudio® Pro". Acum e cu procesare Realtek HD Audio.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează