|

Salut..am achiziționat un router ZYXEL. l-am conectat la cablul de net.și din el am dus un cablu in PC..intru pe PC.*no internet acces*..am intrat pe linkul care îmi este oferit in instrucțiunile routerului (http://192.168.1.1)..am făcut tot ce mi s-a cerut. aveam de ales intre trei moduri de conexiune..eu l-am lăsat pe cel bifat de ei..era ceva cu conexiune dinamic ip.și din ce mai scria..era cel potrivit. Dar tot îmi apărea o bara sus in care scrie așa: Trebuie mai întâi să te autentifici la aceasta rețea înainte de a accesa internetul [deschide pagina de autentificare la rețea] x.

Am dat pe deschide pagina (cea repetata mai sus) și mă direcționează pe linkul acesta: tplinkrepeater.net..unde mai scrie in stânga paginii TP-Link urmat de subtitlul TL-WA855RE.iar pe mijlocul paginii doua locuri goale. unde sa introduc Nume și parola..sub care autentificare. știu că băgasem admin la ambele și mersese.dar tot nu îmi mergea netul așa că..am dat reset la router.și nu mai merge acum admin/admin..chiar și admin si parola 1234. m-am uitat și pe spatele routerului și am băgat numele și parola afișate acolo,

am rămas fără soluții. (ps: am băgat cablul direct in PC să verific daca este net.și este). Dau fundă!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Incearca din nou sa setezi si nu intra in detalii, undeva pe la inceput scrie ceva de automat sau automatic, seteaza pe aia! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează