|

Salut! Am achizitionat un telefon cu Android 6.0.1 dar cand introduc cardul sd nu il pot seta ca memorie interna pur si simplu nu imi apare aceasta optiune, am avut in trecut un telefon cu Android 6.0 si nu am intampinat aceasta problema.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici nu se poate seta un card ca să fie memorie internă. El întotdeauna este -și va fi văzut- ca memorie externă.
Dar există opțiunea ca să pui pe el toate pozele, videoclipurile și muzica.
Poți instala și unele aplicații pe el, dar nu toate. Nu vor putea fi instalate pe card acele aplicații pe care producătorul le-a setat în mod special ca să nu poată fi instalate pe el (exemplu: hărțile, care pot da erori la scoaterea și introducerea cardului).
Dacă problema ta este că telefonul nu vede cardul, atunci trebuie să închizi și să repornești telefonul. Dar niciodată cardul nu este memorie interna, ci numai memorie externă; și nici nu poate vreodată să fie memorie internă.
Memoria internă este memoria pe care o are telefonul mobil așa cum l-a făcut producătorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multe telefoane Android nu suporta un card sd pentru aplicatii, doar pentru poze, muzica si alte fisiere. Chestia cu memoria interna stiu parca ca mergea pe Samsung si asa te lasa sa instalezi si aplicatii pe card. Ori iti iei alt telefon, ori bagi alt ROM sau ii dai root si sunt aplicatii care te lasa sa muti din telefon pe card.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează