|

Salut!Am cateva intrebari in legatura cu xbox360.-Cei de pe xbox360 pot juca jocuri online cu cei de pe pc?-De ce este nevoie pentru a juca online pe xbox360?-Se mai fac jocuri pentru xbox360?-As vrea sa imi spuneti si cateva dezavantaje si avantaje,DAU FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut
1- Nu se poate sa joci cu jucatorii de pe pc daca joci pe xbox la fel este cazul si pentru PlayStation
2- Pentru a juca online ai nevoie de xbox live( un abonament) pe care poti sa il cumperi lunar 58lei la 3 luni 81 lei sau pe un an 256 le
3- Developerii de jocuri s-au mutat in principal pe noua consola xbox one PS: Jocurile de xbox 360 inca sunt in magazine deci poti sa gasesti jocuri.
4- Eu iti sugerez sa cumperi mai degraba un PlayStation 4 sau un Xbox One sunt console de ultima generatie si se produc jocuri constant pentru acestea daca mai ai intrebari sunt aici.

| explică (pentru Conifere):

Mersi!
Dar care merita mai mult dintre XBox One sau PS 4? Si de ce?
SI as vrea sa mai stiu niste mici detalii despre aceste console daca se poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ContDeTpuFTW):

Deci in primul rand Ps4 are mai multe jocuri exclusive (care apar doar pentru ps4) ca Uncharted 4 The Last of Us 1 si 2 etc. In al doilea rand hardwareul de la Ps4 este putin superior celui de la Xbox One. Eu am Ps4 si pot sa il sugerez cu incredere
PS: Poti sa gasesti si Ps4 Slim adica acelasi lucru dar mai mica consola sau Ps4 Pro-il sugerez daca ai un televizor 4k

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ContDeTpuFTW):

De asemenea controllerul de Xbox One functioneaza pe baterii pe care trebuie sa le schimbi cand se termina dar este mai ergonomic. PS4 este mai mic si compact decat Xbox one dar are probleme mai mari cand vine vorba de supraincalzire dupa ore repetate de gaming(eu nu am avut probleme de asemenea natura)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: