| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:

Salut am o placa de baza asrock pro btc+ un i5 7500, 10x amd rx580 8gb pulsar, 2 surse server HP 1200w + o sursă 900w, 8gb ram cl15 ddr4 2400mhz, ssd adata premiere pro 256gb.
Plăcile video sunt modare cu ultima versiune de rom micron.
Sunt date la modul computing bineinteles cu o versiune de driver amd blochain și ceva de genul,deci driver pentru mining, am făcut niște setări in windows i buffer,am făcut setări in overdrive, am făcut antidag patcher și am configurat awesome mîner,și mining pool hub, si am dat drumul la minat eth, single mode.
Am o viteza de 314mh/s si consum de 90w AVG per placa.
Toate bune,însă aici este aici. Ce vreau sa va zic, programul cand il pornesc minează cat minează, cel puțin odata mi-a minat 7ore și după se blocheaza programul de minat, nu se mai ridica scrisul deloc, te uiti la ceas la pc vezi sa zic ora 8 și la mîner ultima viteza cum ramane el blocat a apărut la 5 și cum ar fi timp de 3 ore a stat degeaba.
Nu inteleg de ce cateodata mi se blocheaza. Ba câteodată se reporneste programul pentru ca dintr o dată se oprește un gpu, ajunge la 0mh s si atunci se reporneste programul, ba se blocheaza programul și trebuie sa il te pornești cu totul, deși totul decurgea ok fără scrisuri cu rosu adica erori, si alte dăți cand pornesc programul imi apare la gpu 5 dar numai la 5 la alte gpu uri nu apare, deci numai la gpu 5 apare error -36 failled create fisier dag, si se reporneste minatul si nu inteleg de ce si de unde vine toată treaba asta.
Iar cu blocarile inopinant,nu as crede că ar fi oc la placi,doar cand se blocheaza atunci la ultima arătare de viteza mh s nu se vede nici o placa oprită de oc prea mare,si daca era sa fie oprită se restartat programul nu se bloca, iar programul de minat Nu stiu daca ar avea vreo problema,eu zic ca nu deodată ce a minat destul până a se bloca. Acuma nu mai stiu unde auziseră m ca ar fi o problemă de la pool,de la ei de la program, si de asta s ar bloca, dar totusi nu prea as crede.
Voi ce ziceți?! Cum a ti putea rezolva această Problema? Sa nu se mai blocheze minatul.

1 răspuns:
| Eugen80 a răspuns:

Scapa de piese si renunta la minat pentru ca te costa mai mult curentul decat castigi pe minat.