Întrebare recomandată | CatalinV19 a întrebat:

Salut! Am o problema cu laptopul, brusc, fara sa ii umblu in ceva setari, nu imi mai gaseste reteaua de WI-FI. Ce credeti ca poate sa aiba? URGENT! Funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu cumva ai tu un buton pe laptop gen asta http://goo.gl/jJgcfA sau o tasta ca asta http://goo.gl/bzcTI0? Ma gandesc ca l-ai dezactivat cu mana din greseala. Daca butonul e ca in prima imagine pur si simplu trebuie sa dai de el in stanga ori in dreapta. Daca e pe tastatura poti incerca sa il apesi pur si simplu. Daca nu merge, incearca sa apesi pe Fn + butonul ala.

3 răspunsuri:
| DryIce a răspuns:

Cand sunt prea multe interferente si semnalul e foarte slab (1 linie) catre wifi tau atunci nu mai vede. Daca mergi mai aproape de el il va vedea sigur. Intelegi macar ce sunt interferentele radio? nu ma apuc acum sa scriu romane aici. Este google.

| Rommeo a răspuns:

Nuti mai vede doar reteaua ta sau nu mai gaseste nici o retea? ai incercat si cu alt device sa vezi daca-ti gaseste reteaua?

| weirdfirefly00 a răspuns:

Depinde aici. Nu iti gaseste nici o retea sau doar reteaua ta? E posibil sa ai wifi-ul inchis pe laptop, in cazul asta il pornesti apasand de obicei butonul fn + tasta de sus pentru wifi (fn ar trebui sa fie pe langa CTRL iar tasta pentru wifi e pe la tastele F, are desenata o antena de obicei). Daca nu iti gaseste doar reteaua ta cel mai probabil este de la routerul tau si trebuie sa il resetezi, de multe ori merge doar daca ii dai un restart (il inchizi si il deschizi) sau daca intri in setari si schimbi numele wifiului cred ca il obliga sa se reseteze si la mine mergea chestia asta. Sper ca te-am ajutat.