|

Salut, am o problema cu laptopul meu MSI CR650, am avut laptopul in mana si eram grăbit, apoi m-am impiedicat si l-am scapat pe birou. S-a blocat si am dat restart si am vazut ca windows-ul nu se mai deschide. M-am pus sa fac windows-ul şi reusesc sa-l faca fara problema, după un timp imi moare, apare o eroare, iar am facut windows-ul si iarasi aceeasi eroare. L-am dus la service, omul mi-a schimbat HDD, baga windows-ul si i-a dat aceeasi eroare. Mi-a zis ca e posibil sa fie de la placa de baza, s-a uitat acolo si nu are nimic. Omul de la service nu mai are ce sa faca fiindca nu stie ce are. Daca ati patit aceeasi situatie ca si mine si ati remediat problema, va rog sa imi spuneti si mie, chiar nu am de gand sa cumpar un laptop nou si am o gramada de proiecte.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ești sigur că nu este absolut niciun cablu scos?
Tranzistorii? Capacitorii? Părțile mobile și cele fixe?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pot fi milioane de posibilități pentru care aceasta eroare poate surveni din cauza semnelor masive de utilizare (in context, căzături). Însă, dacă spune ca HDD-ul este intact, înseamnă ca cel mai probabil o componenta a fost distrusă parțial. Verifica unitatea optica, memoriile RAM și placa video. Sa nu uitam și de răcire!
Încearcă sa testezi componenta cu componenta. Reinstalarea sistemului de operare nu va ajuta. Cu ajutorul codului de eroare pe bluescreen poți soluționa sau preveni afișarea erorii.

Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează