|

Salut!

Am o problema cu un stick. Mi-a dat cineva sa ii sterg melodiile pe care le avea pe stick si sa ii pun altele. Bun, totul simplu am zis. Stick-ul ala e folosit la o boxa portabila sau masina, am sters tot din el * am formatat FAT32 (default), QUICK* si acum de la a 16-a melodie, se strica tot, adica nu mai functioneaza cum trebuie... Melodia incepe cu sfarsitul, pe la mijloc e alta secventa, pur si simplu se amesteca, sau e aceeasi melodie care se aude de mai multe ori *gen pana se termina* in locul altor melodii.

Are cineva vreo idee ce poate avea stickul?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Unele playere "stiu" sa redea (corect) doar inregistrarile care respecta anumite criterii obligatorii:
- Stick-ul sa fie formatat FAT32.
- Fisierele mp3 sa fie inregistrate DOAR pe "radacina" discului, nu si in foldere sau sub-foldere
- Numele fisierelor mp3 sa nu fie mai lungi de 16 /32 caractere
- Numele fisierelor trebuie sa fie din literele alfabetului englez (nu sunt admise diacritice! ) si/sau cifre arabe, sa nu contina semne speciale (sunt admise "-", "_". NU sunt admise alte caractere speciale"+", "/", "\", "?", "*", "@", ":", """, ";", precum nici puncte sau virgule.

Daca nu se respecta aceste reguli, dispozitivul de citire nuva putea interpreta corect codurile caracterelor, ca urmare se poate intampla orice "fenomen" neasteptat...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am patit si eu asta cu fisierele muzicale cand am facut o repartitionare la HDD chiar daca nu m-am atins de partitia pe care era muzica. A trebuit sa le sterg ca nu mai erau bune de nimic.
Verifica-le pe cele de pe PC daca merg la fel. Daca da, atunci fisierele sunt de vina nu stickul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lioana):

Am schimbat stick-ul. Aparent el era de vina. Mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează