| catalin231 a întrebat:


Am o problema cu un stick. Mi-a dat cineva sa ii sterg melodiile pe care le avea pe stick si sa ii pun altele. Bun, totul simplu am zis. Stick-ul ala e folosit la o boxa portabila sau masina, am sters tot din el * am formatat FAT32 (default), QUICK* si acum de la a 16-a melodie, se strica tot, adica nu mai functioneaza cum trebuie... Melodia incepe cu sfarsitul, pe la mijloc e alta secventa, pur si simplu se amesteca, sau e aceeasi melodie care se aude de mai multe ori *gen pana se termina* in locul altor melodii.
Are cineva vreo idee ce poate avea stickul?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Unele playere "stiu" sa redea (corect) doar inregistrarile care respecta anumite criterii obligatorii:
- Stick-ul sa fie formatat FAT32.
- Fisierele mp3 sa fie inregistrate DOAR pe "radacina" discului, nu si in foldere sau sub-foldere
- Numele fisierelor mp3 sa nu fie mai lungi de 16 /32 caractere
- Numele fisierelor trebuie sa fie din literele alfabetului englez (nu sunt admise diacritice! ) si/sau cifre arabe, sa nu contina semne speciale (sunt admise "-", "_". NU sunt admise alte caractere speciale"+", "/", "\", "?", "*", "@", ":", """, ";", precum nici puncte sau virgule.

Daca nu se respecta aceste reguli, dispozitivul de citire nuva putea interpreta corect codurile caracterelor, ca urmare se poate intampla orice "fenomen" neasteptat...

| Lioana a răspuns:

Am patit si eu asta cu fisierele muzicale cand am facut o repartitionare la HDD chiar daca nu m-am atins de partitia pe care era muzica. A trebuit sa le sterg ca nu mai erau bune de nimic.
Verifica-le pe cele de pe PC daca merg la fel. Daca da, atunci fisierele sunt de vina nu stickul.

| catalin231 explică (pentru Lioana):

Am schimbat stick-ul. Aparent el era de vina. Mersi!