|

Salut, am stins laptopul fara sa inchid Chromeul cum fac de obicei, dar are memorie cache sau cum vrei sa ii zici, tampon, si tine minte filele deschise, ori ti le da pe toate deschise, ori trebuie sa apesi ctrl+t sa se redeschida fereastra cu fereastra. Dar acum nu mi s-a mai deschis, nu mai sunt filele, si cand am apasat Ctrl+T, apar doar filele inchise, gen shareuri pe google plus, si chestii de care nu aveam nevoie si intentionat le am inchis, dar eu vreau pe alea ale mele, ce le lasasem deschise, cum pot sa redeschid paginile? S au pierdut? Dar macar vreau sa stiu ce naiba fenomen e asta, ma enerveaza, vreau sa imi explice cineva

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru a-ti pastra filele deschise in chrome dupa ce il stingi si sa le ai cand il pornsti trebuie sa te duci Settings => On Start si bifezi Continue where you left off.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai inchis calculatorul, toate programele deschise se inchid fortat, fara sa se salveze reglajul actual.

Da click-dreapta pe partea de sus a headerului si bifeaza sa apara Meniul (text).
Una din rubricile meniului este Istoricul, acolo gasesti paginile vizitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand aplicatia este folosita, filele sunt incarcate in memoria RAM. Cand iesi din aplicatie, datele sunt salvate pe HDD pentru a nu fi pierdute. Cand aplicatia se intrerupe brusc, datele nu pot fi salvate pe HDD in timp util.

Chrome isi face "back-up" automat dupa ceva timp, motiv pentru care UNEORI, dupa o inchidere fortata se afiseaza mesajul "Aplicatie nu s-a inchis necorespunzator, doriti sa reluati?"

Poti folosi istoricul ( Ctrl + H ), la fel cum au spus unii utilizatori mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Istoric?

Pai daca il inchizi asa e probabil sa se piarda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează