|

Salut! Am un Acer Aspire V17 Nitro (https://altex.ro/laptop-acer-aspire-v-nitro-vn7-793g-70 nw-intelr-coretm-i7-7700hq-pana-la-3-8ghz-17-3-full-hd-i ps-16gb-hdd-1tb-ssd-256gb-nvidiar-geforcer-gtx-1050-ti-4 gb-linux) si un router TP-Link slabut (70-80 lei). De ce mi se deconecteaza mereu de la laptop si de fiecare data cand se intampla, se deconecteaza si de la toate din casa...(telefoane, tablete, calculator.) sa fie router-ul de vina?!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic ca routerul este de vina. Dar ca sa te asiguri de asta, tine internetul măcar o zi direct in laptop; ca sa te asiguri si ca nu este de la cei de la care ai internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posibil primul lucru ar fi sa vorbesti cu cei de la rds sau unde esti abonat tu, poate iti rezolva problema cred ca e de la cabluri sau daca ai spus ca routerul este slabut asta ar putea fi, dar iti sugerez sa incerci prima varianta ca sa nu fi nevoit sa cumperi un router nou si sa se deconecteze din nou! Oricum cred ca puteai face un efort de 40 lei ca sa iti iei un router cat de cat ok!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează