|

Salut, am un caset pe masina VDO are functia de AUX dar nu are nici o mufa nimic unde as putea baga jack'ul, nici pe internet nu gasesc nici o mufa care s-ar potrivi la ce am eu, cine ma poate ajuta cu un sfat cum a-s putea lega o mufa jack la el. Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da ne modelul sau fa niste poze despre fata si spatele aparatului, mai ales etichetele si conexiunile sa se vada clar si marite.
Spune-ne la ce doresti sa folosesti aceea conexiune: intrare sau iesire, si cu ce aparat doresti sa-l legi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Vreau sa pot pune un jack pentru a putea conecta telefonul sau tableta sa pot asculta muzica direct de pe ele, am gasit ceva pe net cum ca a.s putea lega la magazia de cd.uri sau pe capul de redare dar nu am vazut nimic cum sa fac. http://www.motormoor.co.uk/I-00/19/95/Item.htm asta e casetu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru geoco93):

Am gasit un manual scurt aici, pentru aparate din aceasta familie:
https://www.manualslib.com/download/366025/Vdo-Cd-5104.html
cu mentiunea ca are nevoie de un cablu adaptor pentru conexiune cu alt aparat exterior sau de un aparat bluetooth care se poate comanda la fabricant (?) pentru conectarea telefonului.

Pentru a seputea conecta prin cablu, ai nevoie de o mufa potrivita pentru conectarea in spate, fire de legatura si mufa mama jack pe cablu.
Un electronist experimentat te poate ajuta, identificand contactele potrivite cand aparatul este alimentat si are boxe legate la iesire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Da, am fost la un electronist dar mi-a zis ca el nu se baga la asa ceva macar daca a.s sti cum se numeste mufa aceea care s.ar potrivi la el am gasit cateva mufe pe internet dar nu pare sa se potriveasca niciuna cu ce am eu, pana la urma cred ca schimb aparatu cu totul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru geoco93):

Aparatele de masina nu prea au mufe pentru telefon sau alte intrari, deci va fi greu sa-ti gasesti un astfel de aparat.

Ce poti face?
Cu cateva zeci de lei exista pe piata modem-uri USB, cu care poti introduce muzica ta preferata, prin unde radio. Muzica dorita iti copiezi pe un stick USB, introduci stick-ul in acel aparat, iar de acolo se transmite muzica pe unde ultrascurte spre antena radioului din bord. Tu trebuie doar sa reglezi frecventa in asa fel se nu se incurce (sa bruieze) cu careva post local de radio, sa poata sa audeclar. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează