| SWT a întrebat:

Salut! Am un Huawei B311-221 de la Orange (singurul operator cu semnal din zona) pe terasa intr-o zona rurala cu semnal decent 2-3 linii pe dispozitiv. Intrebarea mea este: Pot baga in casa 2 acces point-uri fara a solicita routerul (Huawei)? De exemplu daca pe un acces point sunt conectate 5 dispozitive si pe celalalt inca 5, viteza va fi afectata?
Este vorba de o pensiune pe 2 etaje si vreau as pun cate unul pe etaj si cel Huawei sa ramana pe terasa pentru a primi un semnal bun. Viteza este de 8-9Mpbs pe download, dupa parerea mea destul de slaba. Un dispozitiv mai puternic ar imbunatati viteza de download/upload? Daca da, ce dispozitive imi recomandati?

1 răspuns:
| zilog a răspuns:

O gamă largă de amplificatoare de voce si date pentru GSM, 3G si 4G sau amplificatoare dual-band. GSM 900 MHz este un standard de voce principal utilizat în Europa și în întreaga lume. Uneori, datele 3G sunt transmise si in banda de 900 MHz. Dacă acest lucru este valabil și pentru operatorul dvs, repetorul nostru GSM va îmbunătăți și Internetul mobil.

Pentru internet de mare viteza este recomandat folosirea unui amplificator 3G sau 4G.

Amplificatoarele dual-band amplifica semnalul atat pentru voce si internet 3G/4G.

Consultați catalogul de mai jos și găsiți modelul care corespunde celor mai bune cerințe.


https://www.amplificatorgsm.ro/10-amplificatoare