|

Salut, am un MYRIA MY8306, va rog frumos să-mi spuneți dacă pot să-i măresc memoria de stocare pentru că are doar 32 de GB și 4 RAMI, că am mare nevoie, macar daca as putea să-i pun 125 de GB memorie, dau funda. Am citit pe internet cum că ar avea slot pentru SSD da pe el nu este nici un loc unde ai putea să-l pui oare o trebui desfăcut?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu crezi ca eu raspund de dragul de a raspunde? asa scrie o persoana care deja il are pe eMAG
Nu recomand
Memorie insuficienta pentru actualizari, el este super portabil, doar ca se blocheaza in actualizari si functioneaza foarte greu. Daca nu se poate face actualizarea, nu vor fi actualizari nici ale antivirusului de la Microsoft. Bateria tine cam 5-6 ore. Are slot pentru SSD tip m2. 2242. Nu am incercat sa vad daca functioneaza, dar mai sunt alte review-uri care spun ca functioneaza.

https://m.emag.ro/product-feedback/laptop-myria-my8306-intelr-celeronr-n3350-pana-la-2-4ghz-14-1-ips-hd-4gb-emmc-32gb-intelr-hd-graphics-500-windows-10-home-lapmy8306/pd/DT5RHFBBM/reviews

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Are slot pentru SSD tip m2. 2242
https://m.emag.ro/solid-state_drive_ssd_/filter/form-factor-f2656,m-2-v16329/c

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Sigur are sau dau comanda degeaba? Și trebuie desfăcut laptopul? Că pe el nu are nimic pentru ssd și mă gândesc că trebuie desfăcut nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia-ti un hdd extern

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Clar daca vrei sa pui memorie trebuie sa il desfaci. Nu garantez ca poti totusi sa inlocuiesti hdd in el pentru ca laptopul nu a fost construit cu gandul ca cineva sa poata sa il desfaca si sa inlocuiasca piese in el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează