|

Salut. Am un Sony Xperia z3 și vreau sa îmi cumpăr niște casti care sa ruleze bine pe acest dispozitiv. Ador sa ascult muzica foarte tare, deci de asa ceva am nevoie, și un Bass echilibrat, maxim 100 de lei. Sper ca ma puteți ajuta, mulțumesc.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ahaha, mdah. Nu il baga in seama pe Cristi, el e cu pluta. Daca ai hardware praf, degeaba instalezi si muma playerelor audio. In cazul tau, telefoanele Sony au partea de audio buna, insa problema majora e bugetul. Nici macar nu ai specificat ce tip de casti vrei, asa ca am doua sugestii:
1. Sennheiser HD 201 (le gasesti pina in 100 RON daca iei si cauti bine)
2.
Sennheiser In-Ear CX 300-II Precision
Bonus: Koss Porta Pro, poti sa cauti si SH. Daca nu au cablurile intrerupte si ai grija de ele, te tin o viata si sterg pe jos ca si calitate audio cu tot in gama asta de pret (de fapt pina in ~300-400 RON chiar). Noi nu prea dai de ele, pe Amazon doar - http://www.amazon.co.uk/......B00001P4ZH

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut indiferent ce căsti îi cumperi, daca nu instalezi un player prin cre sa redai muzica nu vei auzi asa de tare, player si un egalizator sau mixer audio, cu alea o sa bubuie muzica in căști.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează