|

Salut, am un wifi care nu acopera conexiunea in toata casa, fiind situat intr-un colt al casei. Sunt curios daca este posibil sa transmit semnalul de la un wifi la altul pe care sa il pun in mijloc, deoarece am altul mai vechi si sa functioneze ambele in acelasi timp, ca si un repeater, cu un singur router conectat prin cablu. Un tutorial ceva ar fi foarte folositor, multumesc happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este de cumparat repeater cu 150 lei la mediagalaxy... sau iti faci repeater dintr-un router vechi daca are 2 antene si daca rezista la ddwrt. Este o pagina cu routere compatibile pentru conversie la repeatere pe siteul ddwrt (cu tot cu tutorial).

Eu am un router care am incercat ddwrt, zicea ca e compatibil, si nu a mers. Se pare ca la fiecare model are mai multe serii, deci e mai complicat, trebuie fix seria care zice acolo. E mai usor sa cumperi un repeater gata.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce folosesti router-ul in coltul casei?
Trage cablu pana la mijlocul casei, monteaza routerul la inaltimea capului, asa vei acoperi toata casa mult mai bine!
De la router, pe urma, poti trage si cabluri, pana la 4 calculatoare din casa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar de ce nu-l muti pe ala in mijloc? Ce idei aveti...
Nu ca nu ar merge, da e ca si cum te-ai scarpina invers...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la routerul din colt duci un cablu la ala care vrei sa il pui in mijloc, doar sa corespunda porturile. Totusi, nu vad de ce nu ai putea sa il pui pe ala in mijloc? Ai semnal prin fibra optica si nu iti ajunge cablul sau ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

winking doua variante
1. Ori iti vinizi ambele rutere si iti iei unu bunicel
2. Ori imporvisezi niste antene suplimentare ceea ce este dificil ..mult timp pierdut aiurea ..mai bine cumparati unu calumea Router Wireless-N Tenda F303, 300Mbps este bunicel si la buget pentru toate buzunarele, PS. daca ai net de **** schimba-l ..Foloseste Digi sunt destul de buni si la pret rzonabil net +Tv 43 de lei pe lunawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează