| Andr3y25 a întrebat:

Am windows 7 dar nu imi mai place asa ca am facut de un windows xp. Windowsul este foarte bun dar mie nu imi merge instalat.Am bagat dvd-ul si am apasat enter asa cum mi-au zis prietenii, pana la un moment dat a mers, pana cand mi-a aparut o pagina albastra in care scria ca nu am nici un hard disk sau cv de genu si trebuie sa apas f3 ca sa ies... Daca ma puteti ajuta am incercat si cu alt windows dar aceeasi problema. dau 10 funde daca ma puteti ajuta cu un raspuns! 1

6 răspunsuri:
| shmata a răspuns:

Da, e des intalnita problema asta. Trebuie sa schimbi in BIOS in setare. La Feature Setup parca, unde ai On-Board S-ATA, IDE. Trebuie sa alegi IDE sau invers. Sau spune-mi mai exact ce pc ai si o sa fiu mai precis.

| Andr3y25 explică (pentru shmata):

Uite aici exact ce scrie...
Setup did not find hard disk drivers installed in your computer
Make sure any hard disk drivers are powered on and properly conected to you computer, and that any disk-related hardwere configuration is corect.This may involve running a manufacturer-supplier diagnostic an setup problem.
Setup cannot continue.To quit Setup press F3 ....asa imi apare
pc meu are 2.0 ghz Intel dual core, 1gb ram 1.2 palca video nVIDIA gt force 220

| Andr3y25 explică (pentru shmata):

A si am windows 7 home permium

| tteo92 a răspuns:

Salut!
In primul rand nu ai de ce sa dai enter dupa ce ai bagat cd/dvd-ul, trebuie sa intri in bios si sa dai sa booteze de pe dvd-rw apoi cand iti scrie press any key apesi orice tasta si de acol stii ce e de facut.
Bafta!
daca nu reusesti, contacteaza-ma.

| shmata a răspuns (pentru Andr3y25):

Uite, fii foarte atent ce iti spune acolo in filmulet, e in limba romana deci ai sa intelegi foarte usor. Am avut si eu problema asta si la pc si la laptop si am rezolvat-o lejer. Link: http://www.hit.ro/hardware/Instalarea-Windows-XP-pe-hard-disk-SATA

| Andr3y25 explică (pentru tteo92):

Multumesc tuturor dar raspunsul lui Shmata a fost cel mai folositor..Video acela m-a ajutat foarte mult!