| Daniel26 a întrebat:

As vrea sa cumpar o camera de supraveghere micuţă, pentru uşa de la apartament, o camera cu rezolutie mai mare, la care sa am un card, astfel incat daca acea camera e deteriorata sau furata, sa mai pot vizualiza imaginile filmate pana la momentul deconectarii ei. Deci imaginile sa se stocheze fie pe un card, fie online... exista asa ceva? ce imi recomandati?

5 răspunsuri:
| lastOne a răspuns:

Eu iti recomand sa citesti ce zic oamenii aia pe linkul de mai jos. De cand cu GDPR e foarte cu "cantec" sa inregistrezi ce se intampla pe spatiile comune intr-un imobil.

https://www.avocatnet.ro/t15397/camere-supraveghere-bloc.html

| mudokins78 a răspuns (pentru lastOne):

Daniel intreaba de o camera video de supraveghere si inregistrare la el in casa cu obiectivul indreptat spre exterior! La asa ceva nu se aplica articolele pe care i leai recomandat.
Eu am la parter un videointerfon personal (nu il poate folosi nimeni in afara de cunoscuti) si nu contravine legii, atata timp cat camera nu porneste decat la apelarea apartamentului. (nu e cu net sau altceva) Perfect legal.

| Bizon95 a răspuns:

1. trebuie sa o ascunzi... oricat de mica ar fi, se vede
2. iti trebuie o camera cu cablu, deci trebuie sa dai gauri si sa tragi fire
3. iti trebuie un aparat de inregistrare, care poate fi inregistrare video directa de pe camera (camera da numai video) sau ceva de gen Synology NAS care are o aplicatie numita surveilance camera si care merge cu IP camera care poate trimite informatia si wireless... eu am incercat asta si merg binemercic si telefoane mai vechi sa faca pe camera de supraveghere!

https://www.compari.ro/camere-de-supraveghere-c3871/?orderby=1
https://www.emag.ro/camere-supraveghere/sort-priceasc/c
acolo sunt si camere FALSE =))... pentru 10 lei sperii hotul;)

| Ineys a răspuns:

Da, exista camere care stocheaza filmarile pe un HDD care nu trebuie sa fie neaparat afara langa camera. Poate sa fie si in casa, deci daca cineva vandalizeaza camera nu are acces la inregistrari.
Exista si posibilitatea de a incarca filmarile direct pe un server si le poti accesa in timp real de pe telefon de oriunde ai fi, etc.

De recomandat nu-ti pot recomanda nimic pentru ca nu folosesc asa ceva.

| gogu220 a răspuns:

Intră pe Joom şi caută camere de supraveghere. Găseşti la preţ bun şi vine destul de repede. Sunt unele aşa de mici că le poţi pune în locul vizorului şi vezi pe telefon imaginile sau cine sună la uşe.