|

Salut, as vrea sa intreb daca pe laptop-ul : Laptop Asus X555LB-XX025 imi merge GTA V si FIFA 15 si pe ce rezolutie ( high, low, medium) si CATE FPS-uri. Dau funda celui care imi raspunde

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu vrei sa iti spunem si cate tranzistoare are placa video? Acuma serios, ai google, ai o gramada de informatii, ai specificatiile laptopului, ai pana si anumite site-uri care iti scaneaza sistemul si iti spune rezultatul, nu inteleg de ce puneti intrebari inutile. Adica, de unde am putea sa stim noi, la ce rezolutie te poti juca un joc pe acel laptop, daca nici macar nu stiu ce specificatii are, si de unde sa stiu la ce framerate, daca nici macar nu am atins vreodata laptopul respectiv? De unde am putea stii noi astea? Degeaba iti spunem noi ca jocul X il joci la frameratul Y pentru ca este doar sugestiv.

In viitor, degeaba ne spuneti doar numele laptopului(e valabil pentru toti cei care pun intrebari de genu), pentru ca noi trebuie sa cautam specificatii si benchmarkuri, e mai ok daca ne spuneti direct componentele, in mare astea importante, cpu ram gpu.

ON: Fifa 15 high 40fps, gta5 low 15fps, si repet, e doar sugestiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează